Home » Archive

Articles tagged with: loading

misc »

[12 Mar 2010 | 7 Comments | ]

Aku suka sangat dengan tema sekarang ni. Dan aku rasakan walaupun banyak widget aku letak, tapi loading masih lagi ok kalau dari sini la. Tak tau la kalau orang lain. Aku test guna U mobile broadband.
Tapi kekurangan tema wordpress sekarang tak boleh buat page 2, aku dah cuba godek-godek source code masih tak jadi. Tak tau silap kat mana. Dan aku pun dah semakin malas nak tukar tema bila tema nie dah modified banyak. Bila tak boleh buat page 2, pageview pun kurang juga. Susah juga ni kalau untuk masa …