Home » Archive

Articles tagged with: laptop

gadget »

[21 Nov 2018 | No Comment | ]
Wishlist gajet 2019

Lama dah tak update blog. Kalau dulu rajin jugak. Since sekarang ni lebih sibuk berbanding dulu, masa tak berapa nak ada untuk tulis blog. Pelawat pun dah berkurangan dek kerana takde kandungan sangat. Ade lagi ke yang masih aktif berblog dengan sekarang ni lebih banyak kandungan dalam Facebook dan media sosial yang lain.

misc »

[19 Dec 2009 | 6 Comments | ]

Anda ada laptop? Atau anda belum ada laptop dan masih lagi mencari jenis laptop yang hendak dibeli. Atau anda sudah ada laptop tetapi sakit hati bila tidak boleh bermain game langsung. Mungkin senarai yang akan saya berikan dibawah dapat membantu anda.
Saya akan senaraikan grafik laptop mengikut kelasnya, diharap serba sedikit dapat membantu anda memilih laptop yang sesuai terutamanya untuk gaming. Laptop yang menggunakan grafik GeForce GTX 280M SLI misalnya mempunyai skor 3Dmark 2003 sebanyak 57553. Sebagai perbandingan Acer 4530 milik saya yang menggunakan grafik 9100M mencapai skor 3390 bagi 3Dmark2003. …