Comments on: Perlukah Fatwa HARAM menggunakan perisian cetak rompak(Update) https://inertz.com/perlukah-fatwa-haram-menggunakan-perisian-cetak-rompak/ Kata-Kata Berbisa Baik Punyer Wed, 12 Aug 2015 08:16:51 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 By: imran https://inertz.com/perlukah-fatwa-haram-menggunakan-perisian-cetak-rompak/#comment-4968 Mon, 01 Mar 2010 05:18:06 +0000 http://inertz.com/?p=3074#comment-4968 Isu yang tak akan habis kalau dibincangkan. Sama seperti isu fotostat buku 😀

]]>
By: admin https://inertz.com/perlukah-fatwa-haram-menggunakan-perisian-cetak-rompak/#comment-4839 Sat, 20 Feb 2010 03:28:28 +0000 http://inertz.com/?p=3074#comment-4839 Hehe. Tempias dia kena kat diri sendiri gak. Tapi kalau difikirkan pun, memang betul gak sebab macam mana la bidang pengaturcaraan perisian nak maju.

]]>
By: TMUkmkd https://inertz.com/perlukah-fatwa-haram-menggunakan-perisian-cetak-rompak/#comment-4838 Sat, 20 Feb 2010 03:05:34 +0000 http://inertz.com/?p=3074#comment-4838 wow ni entry direct neh 😀
kadang2 isu gini memang dah ada dalam dalam lubuk hati tapi tak tertulis atas sebab tertentu.
hanya orang terpilih je leh tulis 😀
.-= TMUkmkd´s last blog ..Cirit Birit =-.

]]>
By: admin https://inertz.com/perlukah-fatwa-haram-menggunakan-perisian-cetak-rompak/#comment-4837 Sat, 20 Feb 2010 02:40:59 +0000 http://inertz.com/?p=3074#comment-4837 Takdepun keluar Fatwa, memang xde pun cadangan nak keluar Fatwa, rumor pun xde. Cuma just terfikir benda ni. Kalau le keluar Fatwa, macam mana gamaknye ye dunia Open Source. Pasti tak sama macam sekarang.

]]>
By: mknace https://inertz.com/perlukah-fatwa-haram-menggunakan-perisian-cetak-rompak/#comment-4836 Sat, 20 Feb 2010 02:37:18 +0000 http://inertz.com/?p=3074#comment-4836 🙂 🙂 🙂
hehehe, kalau keluar fatwa ni, aku pun kena beralih gak la
.-= mknace´s last blog ..Rombongan ke Poliklinik Gelang Patah =-.

]]>