Comments on: Nyah kau pencuri bandwidth https://inertz.com/nyah-kau-pencuri-bandwidth/ Kata-Kata Berbisa Baik Punyer Thu, 16 Apr 2009 12:24:19 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 By: admin https://inertz.com/nyah-kau-pencuri-bandwidth/#comment-1989 Thu, 16 Apr 2009 12:24:19 +0000 http://inertz.com/?p=740#comment-1989 Yerp.
Mula-mula aku enable, tapi lepas tu aku disable balik. Sebab nampak tak sesuai dengan blog. Bila org google image tak nampak. Kurang le trafik. Mungkin sesuai untuk Mp3 atau media lain kot.

]]>
By: menteil https://inertz.com/nyah-kau-pencuri-bandwidth/#comment-1988 Thu, 16 Apr 2009 12:02:35 +0000 http://inertz.com/?p=740#comment-1988 oh kiranya elak penggunaan bandwidth dari image? memang bagus.. tapi macam ko kata, google tak dapat nak tunjuk kan.. jangan lupa, dari image pon kita boleh carik trafik.. hehe…

nice tuto.. thanks

]]>
By: admin https://inertz.com/nyah-kau-pencuri-bandwidth/#comment-1986 Thu, 16 Apr 2009 11:06:25 +0000 http://inertz.com/?p=740#comment-1986 Lupe nak bagitau, kalau korang buat macam ni google pun tak dapat display imej korang, kalau guna fungsi search image dalam google. contoh macam aku buat ni la…

]]>