Comments on: Motosikal konsep Honda CB750 2015 https://inertz.com/motosikal-konsep-honda-cb750-2015/ Kata-Kata Berbisa Baik Punyer Tue, 28 Apr 2009 14:07:13 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 By: admin https://inertz.com/motosikal-konsep-honda-cb750-2015/#comment-2193 Tue, 28 Apr 2009 14:07:13 +0000 http://inertz.com/?p=802#comment-2193 Tu la. Mantap betul. Idea dia futuristik.

]]>
By: izzat https://inertz.com/motosikal-konsep-honda-cb750-2015/#comment-2173 Tue, 28 Apr 2009 06:23:13 +0000 http://inertz.com/?p=802#comment-2173 cool giler die punye dashboard siap ada gps lagi tuh..mantap r honda..

]]>
By: admin https://inertz.com/motosikal-konsep-honda-cb750-2015/#comment-2171 Tue, 28 Apr 2009 03:24:43 +0000 http://inertz.com/?p=802#comment-2171 Kalau nak race moto ni boleh la. Kalau nak bawa awek tak leh. single seat aje. GPS dia tu mmg macam tak nampak je kan.

]]>
By: pjan https://inertz.com/motosikal-konsep-honda-cb750-2015/#comment-2153 Mon, 27 Apr 2009 05:14:42 +0000 http://inertz.com/?p=802#comment-2153 isk isk canggih sungghu aihh…canggih camni nak naik pun rasa x reti..emmm dia letak gps kat tank tuh camna nak tgk..hehehe

]]>