Home » Uncategorized

Kembali akhirnya

6 December 2009 No Comment

Seminggu blog ni tak berupdate bukannya apa, penulisnya balik kampung. Maklumlah kat kampung tak ada internet, jadi tak adalah update blog.

Memang cuti aku kali ni rehat betul-betul. Bak kata bos aku dulu, kerja bersungguh-sungguh, cuti bersungguh-sungguh walaupun jenuh gak nak apply cuti tu.

Banyak gak aktiviti aku masa bercuti, melampiaskan nafsu memancing, mandi ait terjun kat Burmese Pool Taiping, abiskan game Modern Warfare 2 dan jalan-jalan makan angin.

Ada gak aktiviti yang terpaksa ditunda dek kerana tak ada masa dan petang asyik hujan je. Tu yang banyak membantut batalkan segala aktiviti yang dirancang.

Walaupun masih ada lagi benda yang aku nak buat kat kampung, tapi rasanya aku puas dah cuti. Jenuh dah aku makan rambutan murah-murah je banding kat sini.

Week blog ni tak berupdate not what, the writer balik kampung. Village there is no known kat internet, so do not update the blog.

It’s holiday time I really ni rest. Bath boss said I am a bit, work hard, leave stand although I apply leave saturated gak tu.

Many activities gak time I leave, lust wreak fishing, bathing ait jump kat Taiping Burmese Pool, abiskan Modern Warfare game 2 and the streets for a stroll.

Ada gak activities that had to be delayed because there is no deck time fun and evening rain JE. Tu membantut cancel all the many activities planned.

Although there’s more things that I do I kat village, but it seems I am satisfied dah holidays. Saturated dah makan rambutan cheap-cheap appeal je kat sini.

DSC00420



Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.