Comments on: Budak 7 tahun jual lukisan hampir RM4900 setiap satu https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/ Kata-Kata Berbisa Baik Punyer Tue, 22 Oct 2013 08:10:51 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 By: admin https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4744 Fri, 05 Feb 2010 16:57:16 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4744 Cam ne ye nak hasilkan anak yang genius, gifted and talented ye. Adekah aku kena kawemn ngan professor?

]]>
By: TMUkmkd https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4742 Fri, 05 Feb 2010 15:04:47 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4742 ni baru guna krayon. dia masih belum guna cat minyak/pastel neh T_T
modern van gogh/claude monet in making
.-= TMUkmkd´s last blog ..Kenapa Saya Suka Pet Saya? =-.

]]>
By: admin https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4731 Thu, 04 Feb 2010 11:45:05 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4731 7 tahun dah macam ni, dah besar confirm jadi pelukis terkenal.

]]>
By: topo https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4730 Thu, 04 Feb 2010 10:30:29 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4730 pergh teruja aku.. giler dasat budak ni…
.-= topo´s last blog ..mitos tentang mari menjadi kacak di internet… =-.

]]>
By: admin https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4728 Thu, 04 Feb 2010 07:27:14 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4728 Tula. cantik betui. Aku jeles budak 7 tahun pun boleh kaye.

]]>
By: admin https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4727 Thu, 04 Feb 2010 07:25:45 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4727 memang berbakat budak ni kan.

]]>
By: admin https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4726 Thu, 04 Feb 2010 07:24:24 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4726 Tapi kalo lukisan aku nye susah gak nak jual kalo banding dengan budak ni.

]]>
By: hemy https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4724 Thu, 04 Feb 2010 05:38:50 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4724 wau..cantik tu lukisan dia..berseni tu walaupun aku bukan lah org seni sangat
.-= hemy´s last blog ..when you just forgot, try to make it happen rather than giving excuses =-.

]]>
By: Melz https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4723 Thu, 04 Feb 2010 05:13:24 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4723 Lukisan kita boleh nak kasi markup harga berapa² pun . sebab itu skills masing2 yang susah nak ditiru 🙂 hehe
.-= Melz´s last blog ..Lelaki Atau Perempuan Gila Sex ? =-.

]]>
By: Ery https://inertz.com/budak-7-tahun-jual-lukisan-hampir-rm4900-setiap-satu/#comment-4717 Wed, 03 Feb 2010 16:23:07 +0000 http://inertz.com/?p=2945#comment-4717 Cantiknya lukisan dia..

]]>