Comments on: Bayaran Adsense ke 3 dari Google https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/ Kata-Kata Berbisa Baik Punyer Sun, 31 Jan 2010 08:21:01 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 By: admin https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4698 Sun, 31 Jan 2010 08:21:01 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4698 Tak byk. Tak keluar iklan.

]]>
By: Extremist THinker https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4695 Sun, 31 Jan 2010 05:32:13 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4695 inertz.com xleh hasil lg kew?

]]>
By: admin https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4658 Fri, 29 Jan 2010 12:33:15 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4658 Guna google translator je bro. Boleh punye.

]]>
By: TMUkmkd https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4653 Fri, 29 Jan 2010 11:59:12 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4653 diorang kayaaa~ :p ko ada bakat menulis dalam BI tak pe la. aku tak de 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Ubuntu 8.04.4 Dilepaskan =-.

]]>
By: admin https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4651 Fri, 29 Jan 2010 11:31:41 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4651 Sapa nak bagi duit mcm ni. Google aje.

]]>
By: admin https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4650 Fri, 29 Jan 2010 11:31:07 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4650 n81blogger.com

]]>
By: TMUkmkd https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4649 Fri, 29 Jan 2010 11:06:14 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4649 huh 300++.. ok sungguh dah weh 🙂
.-= TMUkmkd´s last blog ..Filem 30 Minit : Dehidrasi =-.

]]>
By: Extremist Thinker https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4648 Fri, 29 Jan 2010 10:38:58 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4648 ape belog tue?
.-= Extremist Thinker´s last blog ..Kita Semua Rakyat Malaysia =-.

]]>
By: admin https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4646 Fri, 29 Jan 2010 10:19:03 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4646 Letak kat blog BI aku. Kat sini tak jalan sgt.

]]>
By: Extremist Thinker https://inertz.com/bayaran-adsense-ke-3-dari-google/#comment-4645 Fri, 29 Jan 2010 10:09:30 +0000 http://inertz.com/?p=2889#comment-4645 adsense nie ko letak belog mane?
.-= Extremist Thinker´s last blog ..Kita Semua Rakyat Malaysia =-.

]]>