Telefon bimbit Sony Ericsson Cedar

Telefon bimbit ini adalah barisan terbaru telefon bimbit dikeluarkan Sony Ericsson. Harga telefon bimbit ini dijangka lebih berpatutan tetapi masih tiada harga sebenar bagi pengguna Malaysia. Telefon ini berkemampuan 3G HSDPA  dengan capaian browser serta rangkaian sosial dimana ianya merupakan ciri standard bagi telefon bimbit generasi baru.

Dengan Widget Manager 2.o menu lebih mudah dicapai ketika sedia(standby).

“Sony Ericsson Cedar â„¢ adalah produk ideal untuk pelanggan yang mencari keseimbangan yang sempurna antara perniagaan dan peranti sosial” kata  Quentin Cordier, Pengurus Pemasaran Global Sony Ericsson.

Ciri-ciri Sony Ericsson Cedar â„¢

* Widgets Manager 2.0 membolehkan akses mudah ke rangkaian sosial dan aplikasi
* Aplikasi rangkaian Sosial – Facebook â„¢, Twitter dan MySpace
* Buku telefon – pindahan buku telefon serta kemampuan untuk web backup
* Sokongan kalendar, buku telefon, email
* Layaran pantas Internet dengan 3G dan akses terus ke web browser
* EAS Push email dan sambungan modem
* Sambung headphone anda pada jack 3.5mm dan menikmati muzik, video di mana sahaja.
* Kamera 2MP dan menghantarnya melalui MMS
* Belakang melengkung – berpadanan ke telapak tangan
* GreenHeart â„¢ – untuk pilihan lebih hijau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kesini:

No tags for this post.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

4 Comments

  1. Posted July 8, 2010 at 12:58 AM | Permalink

    tengok cam menarik tapi tak mampu nak beli de/

  2. admin
    Posted July 14, 2010 at 10:53 PM | Permalink

    Kumpul duit sikit2 mesti boleh beli punya

  3. Posted November 11, 2010 at 7:36 PM | Permalink

    nak beli minggu ni.. heheheh…. hage dalam 250 – 300

    • admin
      Posted November 12, 2010 at 5:40 PM | Permalink

      Murah gak tu. Sayang hp ni xde 3G call rasanya.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*