Home » Uncategorized

Telefon bimbit Sony Ericsson Cedar

22 June 2010 4 Comments

Telefon bimbit ini adalah barisan terbaru telefon bimbit dikeluarkan Sony Ericsson. Harga telefon bimbit ini dijangka lebih berpatutan tetapi masih tiada harga sebenar bagi pengguna Malaysia. Telefon ini berkemampuan 3G HSDPA  dengan capaian browser serta rangkaian sosial dimana ianya merupakan ciri standard bagi telefon bimbit generasi baru.

Dengan Widget Manager 2.o menu lebih mudah dicapai ketika sedia(standby).

“Sony Ericsson Cedar â„¢ adalah produk ideal untuk pelanggan yang mencari keseimbangan yang sempurna antara perniagaan dan peranti sosial” kata  Quentin Cordier, Pengurus Pemasaran Global Sony Ericsson.

Ciri-ciri Sony Ericsson Cedar â„¢

* Widgets Manager 2.0 membolehkan akses mudah ke rangkaian sosial dan aplikasi
* Aplikasi rangkaian Sosial – Facebook â„¢, Twitter dan MySpace
* Buku telefon – pindahan buku telefon serta kemampuan untuk web backup
* Sokongan kalendar, buku telefon, email
* Layaran pantas Internet dengan 3G dan akses terus ke web browser
* EAS Push email dan sambungan modem
* Sambung headphone anda pada jack 3.5mm dan menikmati muzik, video di mana sahaja.
* Kamera 2MP dan menghantarnya melalui MMS
* Belakang melengkung – berpadanan ke telapak tangan
* GreenHeart â„¢ – untuk pilihan lebih hijau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments »

  • zool said:

    tengok cam menarik tapi tak mampu nak beli de/

  • admin (author) said:

    Kumpul duit sikit2 mesti boleh beli punya

  • chempaka said:

    nak beli minggu ni.. heheheh…. hage dalam 250 – 300

  • admin (author) said:

    Murah gak tu. Sayang hp ni xde 3G call rasanya.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.