Categories

Blogroll

Telefon bimbit Sony Ericsson Cedar

Telefon bimbit ini adalah barisan terbaru telefon bimbit dikeluarkan Sony Ericsson. Harga telefon bimbit ini dijangka lebih berpatutan tetapi masih tiada harga sebenar bagi pengguna Malaysia. Telefon ini berkemampuan 3G HSDPA  dengan capaian browser serta rangkaian sosial dimana ianya merupakan ciri standard bagi telefon bimbit generasi baru.

Dengan Widget Manager 2.o menu lebih mudah dicapai ketika sedia(standby).

“Sony Ericsson Cedar â„¢ adalah produk ideal untuk pelanggan yang mencari keseimbangan yang sempurna antara perniagaan dan peranti sosial” kata  Quentin Cordier, Pengurus Pemasaran Global Sony Ericsson.

Ciri-ciri Sony Ericsson Cedar â„¢

* Widgets Manager 2.0 membolehkan akses mudah ke rangkaian sosial dan aplikasi
* Aplikasi rangkaian Sosial – Facebook â„¢, Twitter dan MySpace
* Buku telefon – pindahan buku telefon serta kemampuan untuk web backup
* Sokongan kalendar, buku telefon, email
* Layaran pantas Internet dengan 3G dan akses terus ke web browser
* EAS Push email dan sambungan modem
* Sambung headphone anda pada jack 3.5mm dan menikmati muzik, video di mana sahaja.
* Kamera 2MP dan menghantarnya melalui MMS
* Belakang melengkung – berpadanan ke telapak tangan
* GreenHeart â„¢ – untuk pilihan lebih hijau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kesini:

No tags for this post.

Tuesday ~ June 06, 2010 by admin Posted in Uncategorized | 4 Comments

“Comments”

zool 08/07/10 - 12:58 AM

tengok cam menarik tapi tak mampu nak beli de/

admin 14/07/10 - 10:53 PM

Kumpul duit sikit2 mesti boleh beli punya

chempaka 11/11/10 - 7:36 PM

nak beli minggu ni.. heheheh…. hage dalam 250 – 300

admin 12/11/10 - 5:40 PM

Murah gak tu. Sayang hp ni xde 3G call rasanya.

 

Name (required)
Mai (required)
Website