Categories

Blogroll

Jangan minta laicikang kat Sate Kajang Haji Samuri

laicikang

Pengumuman

Kalau korang selalu makan sate kajang kat bangunan Dato Nazir sebelah stadium Kajang tu adalah dinasihatkan supaya jangan order air laicikang. Ini adalah kerana memang takde laicikang kat situ. Orderlah air-apa pun tetapi bukan laicikang.

P/s-laicikang terbaik setakat ni aku rasa kat Restoran Ubi Kayu USJ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kesini:

No tags for this post.

Thursday ~ April 04, 2009 by admin Posted in Uncategorized | 6 Comments

“Comments”

samdaddycool 10/04/09 - 7:31 PM

cis,…. buat sapen aku jek… 😀

samdaddycool’s last blog post..REVIEW : Majalah IM vol. 12 – Buat duit dengan pemasaran affiliate

admin 10/04/09 - 11:14 PM

Tula bro, aku tengok semua pelayan Sate Kajang Haji samuri ni muka indon. Lain aku minta, lain yang dia faham.

lankapo 11/04/09 - 9:16 AM

hehe aku ingat ko jumpa lidi sate ke dlm laici kang tuhhh

admin 11/04/09 - 10:18 AM

Malaysia ni dah macam kat indon. Ramai tul indon.

baloot 18/05/09 - 6:01 PM

salam kenal dari aku, baloot.

hmmm, ko pandai buat suspen ye.. haha. ingatkan ada apa kat dalam laicikang haji samuri tu. cett…

p/s: apesal blog ni campur2 lak bahasa ni bro?

admin 20/05/09 - 3:05 AM

Mula2 nak buat macam formal. Lepas tu aku rasa macam boring. Nampak macam blog budak sekolah.

 

Name (required)
Mai (required)
Website

 

Powered by sweet Captcha