Home » Uncategorized » 9 April 2009 » Dilihat 4,422 kali » 6 Comments »

Jangan minta laicikang kat Sate Kajang Haji Samuri

9 April 2009 Dilihat 4,422 kali 6 Comments

laicikang

Pengumuman

Kalau korang selalu makan sate kajang kat bangunan Dato Nazir sebelah stadium Kajang tu adalah dinasihatkan supaya jangan order air laicikang. Ini adalah kerana memang takde laicikang kat situ. Orderlah air-apa pun tetapi bukan laicikang.

P/s-laicikang terbaik setakat ni aku rasa kat Restoran Ubi Kayu USJ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kesini:

No tags for this post.


6 Comments »

  • samdaddycool said:

    cis,…. buat sapen aku jek… 😀

    samdaddycool’s last blog post..REVIEW : Majalah IM vol. 12 – Buat duit dengan pemasaran affiliate

  • admin (author) said:

    Tula bro, aku tengok semua pelayan Sate Kajang Haji samuri ni muka indon. Lain aku minta, lain yang dia faham.

  • lankapo said:

    hehe aku ingat ko jumpa lidi sate ke dlm laici kang tuhhh

  • admin (author) said:

    Malaysia ni dah macam kat indon. Ramai tul indon.

  • baloot said:

    salam kenal dari aku, baloot.

    hmmm, ko pandai buat suspen ye.. haha. ingatkan ada apa kat dalam laicikang haji samuri tu. cett…

    p/s: apesal blog ni campur2 lak bahasa ni bro?

  • admin (author) said:

    Mula2 nak buat macam formal. Lepas tu aku rasa macam boring. Nampak macam blog budak sekolah.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.