Jangan minta laicikang kat Sate Kajang Haji Samuri

laicikang

Pengumuman

Kalau korang selalu makan sate kajang kat bangunan Dato Nazir sebelah stadium Kajang tu adalah dinasihatkan supaya jangan order air laicikang. Ini adalah kerana memang takde laicikang kat situ. Orderlah air-apa pun tetapi bukan laicikang.

P/s-laicikang terbaik setakat ni aku rasa kat Restoran Ubi Kayu USJ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kesini:

No tags for this post.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

6 Comments

  1. Posted April 10, 2009 at 7:31 PM | Permalink

    cis,…. buat sapen aku jek… 😀

    samdaddycool’s last blog post..REVIEW : Majalah IM vol. 12 – Buat duit dengan pemasaran affiliate

  2. Posted April 10, 2009 at 11:14 PM | Permalink

    Tula bro, aku tengok semua pelayan Sate Kajang Haji samuri ni muka indon. Lain aku minta, lain yang dia faham.

  3. lankapo
    Posted April 11, 2009 at 9:16 AM | Permalink

    hehe aku ingat ko jumpa lidi sate ke dlm laici kang tuhhh

    • Posted April 11, 2009 at 10:18 AM | Permalink

      Malaysia ni dah macam kat indon. Ramai tul indon.

  4. baloot
    Posted May 18, 2009 at 6:01 PM | Permalink

    salam kenal dari aku, baloot.

    hmmm, ko pandai buat suspen ye.. haha. ingatkan ada apa kat dalam laicikang haji samuri tu. cett…

    p/s: apesal blog ni campur2 lak bahasa ni bro?

    • Posted May 20, 2009 at 3:05 AM | Permalink

      Mula2 nak buat macam formal. Lepas tu aku rasa macam boring. Nampak macam blog budak sekolah.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*