2 telefon bimbit terbaru dari Sony Ericsson

Sony Ericsson hari ini telah mengeluarkan 2 telefon bimbit baru bagi penggemar siri Walkman dan siri Cyber-shot. Telefon itu adalah Sony Ericsson W395 Walkmanâ„¢ phone dan Sony Ericsson C903 Cyber-shotâ„¢.

Sony Ericsson W395 Walkman

W395 mempunyai speaker stereo istimewa menghasilkan bunyi lebih sedap dan nyaring digabungkan dengan fon telinga HPM-64 beserta stereo widening untuk pengalaman bunyi. Telefon ini dikatakan mampu dimiliki dengan butang khas muzik digabungkan 1GB kad memori serta radio. Jika muzik tidak mencukupi, kamera 2MP pasti menjadikan telefon bimbit ini pilihan ramai kerana bukan sahaja boleh mendengar muzik tapi boleh juga digunakan untuk mengambil gambar. Maklumat lanjut bolehlah merujuk disini…

Sony Ericsson C903 Cyber-shot

Sony Ericsson C903 Cyber-shot

Bagi Peminat Cyber-shot pula pasti akan teruja dengan kehadiran C903 Cyber-shot daripada Sony ini. Hanya dengan membuka slide akan mendedahkan kamera dan terus boleh mengambil gambar dengan telefon bimbit ini kerana terdapat butang khas untuk mengambil gambar. Ciri kamera yang mempunyai pengesan muka, boleh mengesan sehingga 3 orang dalam satu bingkai serta Smile Shutterâ„¢ yang mengambil gambar hanya apabila senyum.  Kamera telefon ini adalah 5MP begitu besar bagi telefon bimbit.  Maklumat berkenaan telefon bimbit ini boleh rujuk…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...No tags for this post.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

10 Comments

  1. wani
    Posted January 13, 2010 at 2:38 PM | Permalink

    bape ek harga nset nie?cantik la…

    • admin
      Posted January 14, 2010 at 7:42 AM | Permalink

      Rasanya mungkin antara RM400-RM700 kot Wani.

      • sebastian unting
        Posted October 8, 2013 at 7:58 AM | Permalink

        mana de,sya nmpak kat psar smalam,harga dia only RM29.90…

  2. putri
    Posted April 20, 2010 at 2:45 PM | Permalink

    cntik hp ni….mesti time ni mahal lgi kan…

    • admin
      Posted April 23, 2010 at 4:57 PM | Permalink

      Dah agak bebulan hp ni, rasanya dah turun kot harga dia.

  3. ieha..;p
    Posted June 13, 2010 at 5:49 PM | Permalink

    sy gna W395 purple…hee

    • admin
      Posted June 13, 2010 at 6:21 PM | Permalink

      Purple tentu lawa. Belum pernah tgk lagi warna tue.

  4. fendi
    Posted March 5, 2011 at 9:59 PM | Permalink

    brape ea hrge telefon W395?

  5. cla
    Posted June 4, 2011 at 6:35 PM | Permalink

    sy pakai sony satio…ada model lebih baru dr tu tak?

  6. man gitar baru
    Posted July 12, 2011 at 7:28 PM | Permalink

    cun laa hp nii.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*