Categories

Blogroll

2 telefon bimbit terbaru dari Sony Ericsson

Sony Ericsson hari ini telah mengeluarkan 2 telefon bimbit baru bagi penggemar siri Walkman dan siri Cyber-shot. Telefon itu adalah Sony Ericsson W395 Walkmanâ„¢ phone dan Sony Ericsson C903 Cyber-shotâ„¢.

Sony Ericsson W395 Walkman

W395 mempunyai speaker stereo istimewa menghasilkan bunyi lebih sedap dan nyaring digabungkan dengan fon telinga HPM-64 beserta stereo widening untuk pengalaman bunyi. Telefon ini dikatakan mampu dimiliki dengan butang khas muzik digabungkan 1GB kad memori serta radio. Jika muzik tidak mencukupi, kamera 2MP pasti menjadikan telefon bimbit ini pilihan ramai kerana bukan sahaja boleh mendengar muzik tapi boleh juga digunakan untuk mengambil gambar. Maklumat lanjut bolehlah merujuk disini…

Sony Ericsson C903 Cyber-shot

Sony Ericsson C903 Cyber-shot

Bagi Peminat Cyber-shot pula pasti akan teruja dengan kehadiran C903 Cyber-shot daripada Sony ini. Hanya dengan membuka slide akan mendedahkan kamera dan terus boleh mengambil gambar dengan telefon bimbit ini kerana terdapat butang khas untuk mengambil gambar. Ciri kamera yang mempunyai pengesan muka, boleh mengesan sehingga 3 orang dalam satu bingkai serta Smile Shutterâ„¢ yang mengambil gambar hanya apabila senyum.  Kamera telefon ini adalah 5MP begitu besar bagi telefon bimbit.  Maklumat berkenaan telefon bimbit ini boleh rujuk…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kesini:

No tags for this post.

Tuesday ~ February 02, 2009 by admin Posted in Uncategorized | 10 Comments

“Comments”

wani 13/01/10 - 2:38 PM

bape ek harga nset nie?cantik la…

admin 14/01/10 - 7:42 AM

Rasanya mungkin antara RM400-RM700 kot Wani.

putri 20/04/10 - 2:45 PM

cntik hp ni….mesti time ni mahal lgi kan…

admin 23/04/10 - 4:57 PM

Dah agak bebulan hp ni, rasanya dah turun kot harga dia.

ieha..;p 13/06/10 - 5:49 PM

sy gna W395 purple…hee

admin 13/06/10 - 6:21 PM

Purple tentu lawa. Belum pernah tgk lagi warna tue.

fendi 05/03/11 - 9:59 PM

brape ea hrge telefon W395?

cla 04/06/11 - 6:35 PM

sy pakai sony satio…ada model lebih baru dr tu tak?

man gitar baru 12/07/11 - 7:28 PM

cun laa hp nii.

sebastian unting 08/10/13 - 7:58 AM

mana de,sya nmpak kat psar smalam,harga dia only RM29.90…

 

Name (required)
Mai (required)
Website